15 Aralık 2015 Salı

Öldüğüne İnanılmayan 10 Ünlü İsim




10 - Lady Diana (1961-1997)
Hayatını kaybeden ünlüler listesinin 10.sırasında ingiliz Kraliyet Ailesi Üyesi Prenses Diana yer alıyor. öldüğü yıldan beri çözülemeyen bir trafik kazasına kurban gittiği biliniyor. Acaba bu kaza mı çözülemiyor yoksa Diana gerçekten ölmedi mi? Gizemli şekilde Lady Diana'nın kazadan sonra tekerlekli bir sandalyede kucağında bir bebekle görüldüğü söyleniyor.



9 - Amelia Earhart (1897-1939)
Amelia Earhart, Atlas Okyanusu'nu tek başına geçen ilk kadın pilottur. Pasifik okyanusunda kaybolan Earhart'ın denize çakıldığı düşünülse ölümünden sonra Japonya'da görüldüğü söylentileri hayli yaygın.



8 - Adolf Hitler (1889-1945)
Nazi Almanyasının lideri hakkında ilk önce eşiyle intihar etti dendi, ertesi gün Alman radyoları savaşı yönetirken öldüğünü açıkladı. Daha sonrasında ise Joseph Stalin, Hitler'in Arjantin'e kaçtığı konusunda ısrar etti ve görüldüğünü iddia etti. Ruslar, Hitler ve eşinin kalıntılarını ele geçirip, otopsi raporları ile onlara ait olduğunu ispatlamış ancak buna rağmen Hitler'in daha sonrasında görüldüğü iddia edilmiştir.



7 - Elvis Presley (1935-1977)
Elvis'in ölümünden sonra binlerce kez görüldüğü iddia edildi. İlaçlarla arası pek iyi olan Elvis kendini geçici olarak ölü gösterip biraz eğlenmiş olabilirmiş. Bu tip bir oyun çevirmiş olabileceği hatta ara ara Elvis benzerleri yarışmasına katılarak eğlendiği de teoriler arasında bulunuyor.




6 - Tupac Shakur (1971-1996)
Tupac Shakur silahlı saldırı sonucunda öldürülmüş ve ancak cinayet açıklığa kavuşturulmadığı için birçok teori türemişti. Birçok Tupac fanı Tupac'ın hala hayatta olduğuna inanıyor ve iddia ediyor. Böyle düşünülmesinin sebebi ise, Tupac öldükten sonra 8'e yakın albümünün çıkması. 




5 - Ahmet Kaya (1957-2000)
16 Kasım 2000 tarihinde Paris'te vefat eden Ahmet Kaya da öldüğüne inanılmayan ünlü isimler arasında. Ahmet Kayanın öldüğü söylendikten sonra albümlerinin ve kliplerinin yayınlanması akıllarda soru işareti bıraktı. 



4 - Paul Walker (1973-2013)
30 Kasım 2013 te trafik kazasında hayatını kaybeden Paul Walker hakkındaki ölmedi iddiasına göre vizyona girecek olan Fast & Furious 7 (Hızlı ve Öfkeli) filmi için böyle bir oyun oynandı. Film, "Biz hızlıyız diye herkesin hızlı olması gerekmiyor. Ben ölmedim her şey size ders vermek içindi" adlı sahneyle başlanılacak ve Paul "Six Days" adlı şarkıyla ortaya çıkacak.. Tabi bunlar büyük ihtimal hayal ürünü.Filmde böyle bir olay olmadı fakat pek çok kez Paul Walker'in görüldüğü iddaa edilmiştir



3 - Michael Jackson (1958-2009)
Pop Müziğin kralı ve harika danslarıyla hafızalara kazınan Michael Jackson'un otopsiler sonucu asıl ölüm nedeninin anestezi ilaçları olduğu açıklanmıştı. Jackson'ın ölümünden bir süre sonra yaşadığına dair söylentiler artmaya başladı. Bu söylentilerin kuvvetlenmesine sebep olan durum ise Dave Dave kılığında CNN'de bir programa katıldığı söylentisi.



2 - Cem Garipoğlu (Ölüm 10 Ekim 2014)
Münevver karabulut cinayetinin başzanlısı cem garipoğluda ölmediği düşünülen kişiler arasında. 10 Ekim 2014 günü cezaevinde intihar ettiği söylenen Cem Garipoğlunun ne bir fotoğrafı nede başka başka birşeyi medyaya yansıdı. Ailesinin nüfuslu kişiler olmasından dolayı öldü süsü verilip yurtdışına kaçırıldığı söyleniyor.



1 - Usame Bin Ladin (1957-2011)
Amerika'daki ikiz kulelere saldırı düzenleyen kişi olan Bin Laden, 2 Mayıs 2011 tarihinde düzenlenen neptün mızrağı operasyonunda yanındaki birkaç kişiyle birlikte ölmüştür. Cesedin umman denizine bırakıldığı söyleniyor. Ancak neden böyle birşey yapıldığı kafalarda soru işareti bırakıyor. Ayrıca daha sonra paylaşılan ceset fotoğraflarınında sahte olduğu ispatlandı. Ve Ladin’i ABD öldürmüş veya öldürecek kadar yakınına sokulabilmiş olsaydı, son damlasına kadar bu ölümden faydalanırlardı.
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum