16 Ekim 2016 Pazar

5 Güzel Aşk Film Önerisi



5)Makas Eller (1990) - Puanı: 8.0

Makas Eller bir çok film tutkununa Tim Burton'ın yapımlarındaki gotik güzelliğini ve Johnny Depp'in alışılmadık, ilginç ve etkileyici yönlerini en iyi şekilde göstermiş bir filmdi. Johnny Depp ve Winona Ryder... Onları izlemek, onlar gibi olmak istemek demekti.


4) Aşk (2013) - Puanı: 8.0

Yönetmen Spike Jonze'nin modern yalnızlığa derin ve güçlü bakış açısı çoğumuzu çok büyük derecede etkilemişti ve kesinlikle unutulmaz bir yapımdı. İnsanlar bir şeylere bağlanmak, herhangi bir şey, hatta Scarlett Johansson'ın seslendirdiği bir işletim sistemine bile! Garip, basit ve ucuz bir yapım gibi gözüken bu film aslında tam bir 21. yüzyıl harikası!



3)Saksı Olmanın Faydaları (2012) - Puanı: 8.0

Bu film muazzamdı. Senaryosunu romanın yazarı Stephen Chbosky'nin yazdığı bu yapımı hayranlar izlerken büyük zevk almıştı. Logan Lerman, Emma Watson ve Ezra Miller muhteşem film müzikleri ve pek çok izleyicinin bağ kurabileceği derin konusuyla istisnai bir ekip oluşturmuştu. Dahası, kim Emma Watson'a aşık olmaz ki?



2)Güzel ve Çirkin (1991) - Puanı: 8.0

Disney'in peri masallarının neredeyse hepsi gerçek aşk ile ilgili. Fakat, şaşırtıcı bir şekilde listeye girebilen tek Disney filmi bu oldu. Gerçi, dilinize dolanıp duran muhteşem müzikleri ve unutulmaz dans sahneleri ve gerçek güzelliğin dış görünüşten değil kalpten geldiği gibi güzel bir mesajıyla içlerinden de en iyi seçim bu olurdu.



1)Sil Baştan (2004) - Puanı: 8.4

Bu, şu ana dek yapılmış en iyi filmlerden birisi, nokta. Ayrıca 21. yüzyılın en güçlü, dürüst, gerçekçi aşk filmi olabilir. Evet, olağandışı bir şekilde bir insanı kafanızdan direk silmeyi konu alsa da son derece gerçekçi. Bu yetişkinler için bir aşk filmi, ve sizden çok şey istiyor, tıpkı gerçek bir aşk gibi. Ve tıpkı gerçek aşklar gibi bunun da üstesinden gelmeniz gerekiyor, her ne kadar sonu hoşunuza gitmeyecek olsa da.
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum